За нас

Консултантско дружество „i Law“ е специализирано в областта на юридическите и данъчни консултации, търговски и бизнес оптимизации, както и множество други специфични дейности, касаещи дейността на онлайн търговците и всички търговски дружества.

Дружеството предлага правни консултации и оптимизации относно текущата дейност на клиентите си, както и касаещи различни проекти, конкретни сделки, договори и казуси.

За успешното развитие на консултантското дружество, разчитаме на индивидуалния подход към всеки клиент и казус, както и на убедеността ни, че в настоящия етап на развитие на икономиката и бизнеса от решаващо значение е възможността за предлагане на нестандартни решения, нестандартно мислене и постигане на наглед невъзможни резултати.Ние предлагаме не само консултации, но и цялостни решения, доверие, конфиденциалност и персонално отношение.

Особено полезни бихме могли да сме при провеждане на бизнеса ви в съответствие с действащите регулации без това да носи сътресения за него, при водене на преговори, предхождащи сключване на договори, като дружеството има афинитет в областта на сделките с недвижими имоти, управление на проекти, банковите сделки, инвестиционното кредитиране регистрация на търговски дружества и търговци в страната и чужбина, придобиване, сливане, отчуждаване на търговски дружества и/или търговски предприятия.

Дружеството работи в отношения на партньорство с банки, счетоводни и нотариални кантори в София, страната и чужбина, където клиентите ни получават преференциално обслужване и отношение, ползват се от професионализъм и доверие. Благодарение на дългия стаж на консултантите ни и различните сфери на дейност, в които същите са професионалисти вие получавате комплексна услуга и оптимизации, изготвени индивидуално за вашия бизнес и нужди.